Over mij

Wie ben ik eigenlijk en waarom doe ik wat ik doe...

Ik ben Dunja van Wingerden. Zestien jaar geleden ben ik na mijn studie aan de PABO gaan werken als leerkracht in het basisonderwijs. Ik had het grote geluk om vaak met kinderen te werken die iets speciaals hadden. Of dit nu op het gebied van leren of gedrag was maakte voor mij niet uit. Het waren de pareltjes van mijn werk. 

Als moeder van 3 kinderen, waarvan 1 met autisme en ADHD werd mijn interesse op het gebied van autisme aangewakkerd. Na jarenlange praktijkervaring heb ik in 2018 mijn studie coaching bij autisme met succes afgerond. Inmiddels kan ik wel zeggen dat ik gespecialiseerd ben in het coachen van kinderen met autisme en ADHD en kan ik ook ouders, leerkrachten en begeleiders de nodige ondersteuning bieden. Door mijn interesse en bewondering voor kinderen die iets extra's nodig hebben, heb ik besloten om juist van dit deel mijn beroep te maken. En zo werd het idee van Praktijk Prikkels geboren. 

Ik ben gecertificeerd Rots & Water trainer en heb hiervoor de opleiding gevolgd bij het Gadaku Instituut. 

In mijn praktijk wil ik zoveel mogelijk kinderen helpen, coachen en begeleiden op de toch soms wat hobbelige route richting het groter worden. Want iedereen kan weleens een luisterend oor, een sterke schouder of simpelweg praktische tips gebruiken. 

Profiel

Mocht je interesse hebben in mijn volledige professionele profiel, kijk dan op mijn Linkedin pagina:  https://www.linkedin.com/in/dunja-van-wingerden-23507293/

Contact opnemen?

Lijkt het je fijn om kennis te maken en af te stemmen of ik je verder kan helpen? Neem dan contact met mij op via onderstaande button: