De mogelijkheden & tarieven

Particulier

Individuele coaching

Dit betreft coaching op maat. Het traject is afhankelijk van de hulpvraag, met een minimum van 6 sessies. Dit is inclusief een gratis intakegesprek. Per sessie ontvang je als ouders een verslag met eventuele aandachtspunten en praktische oefeningen.  60 euro per uur, incl. btw.

Rots & Water training

Dit is een psychofysieke training gericht op weerbaarheid. Ik doe dit in kleine groepen van 6 tot maximaal 8 kinderen. Dit is een pakket van 8 trainingen van 1 uur. Dit is inclusief werkboekje met oefeningen voor thuis. Na iedere bijeenkomst ontvang je als ouders een verslag met hierin een terugkoppeling en eventuele opdrachten voor thuis. 8 trainingen 180 euro incl. btw.

Vergoedingen

In de meeste gevallen wordt coaching niet vergoed en dien je de kosten zelf te betalen. Soms zijn er mogelijkheden voor een (gedeeltelijke) vergoeding vanuit een persoonsgebonden budget (PGB). Waar mogelijk kan ik je helpen met het contact leggen met de gemeente om de mogelijkheden te onderzoeken. Afhankelijk van de fiscale regelingen in enig jaar, kan je de coachingskosten wel opvoeren bij je jaarlijkse belastingaangifte, check hiervoor de site van de belastingdienst. 

Voorwaarden

De genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw, voorbereidingstijd, materialen en reiskosten (15 kilometer rondom Leerdam). Betalingen doe je bij mij met PIN, na afloop van de sessie.  Wil je een traject afnemen van meerdere sessies kan ik hiervoor ook een factuur sturen die je over kan maken. Mocht een sessie niet door kunnen gaan, geef dit dan minimaal 24 uur van tevoren door. Anders moet ik helaas de sessie in rekening brengen. Op al mijn diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Zakelijk

Autisme in de groep

In 1,5 uur geef ik de leerkrachten en leidsters veel kennis over dit onderwerp, waarbij en zeer praktische handvatten geboden worden die de volgende dag direct in de praktijk gebracht kunnen worden. Dit geeft de leerkracht of leidster direct rendement. Deze presentatie kan ingepast worden op een studiedag of onderdeel zijn van een informatieavond. Veelal is deze presentatie ook de start van een traject op maat rondom begeleiding in de school, BSO of peuterspeelzaal. Prijs op aanvraag.

Begeleiding op maat

Ik geef scholen, BSO’s en kinderdagverblijven begeleiding op maat. Als er een kind of meerdere kinderen vastlopen of niet lekker in hun vel zitten (met of zonder diagnose), help ik de leerkracht of begeleider om de problematiek in kaart te brengen.  Prijs op aanvraag.

Rots & Watertrainingen

Voor gemeenten, scholen en organisaties geef ik Rots & Water trainingen door het jaar heen. Prijs op aanvraag.

Ik kan me voorstellen dat je behoefte hebt aan meer informatie, stel daarom gerust je vraag via mijn contactpagina:  Contact